Uw huidige situatie

Uw huidige situatie is waarschijnlijk niet erg prettig. U kijkt tegen een berg onbetaalde rekeningen aan,
wat resulteert in deurwaarders, incassobureaus, loonbeslagen en andere ellende.

Misschien slaapt u slecht en voelt u zich onrustig. Wanneer de deurbel gaat, schiet uw hartslag soms omhoog
en anonieme bellers worden per definitie niet meer opgenomen. Maakt u de post nog wel open?

Fase 1 – Wij staan voor u!

Cortdaed plaatst zichzelf tussen u en uw schuldeisers in. Vanaf nu zijn wij het aanspreekpunt en wij schermen u zoveel als mogelijk af, zodat u de mogelijkheid krijgt om weer even op adem te komen. In de tussentijd inventariseren wij de schuldenlast en leggen wij contact met uw schuldeisers om oplossingen te bespreken.

Als we weten hoe uw schuldeisers erin staan maken we een plan om de ontstane problematiek op te gaan lossen. Samen met u kijken we of dit plan haalbaar en dragelijk is. Voor ons staat voorop, dat uw leven draaglijk blijft ondanks alles, dat u en uw gezin in alle redelijkheid verder kunnen, ook tijdens een saneringsperiode.

Fase 2 – Wij staan naast u!

Tijdens het uitwerken van het plan, staan we schouder aan schouder om u te ondersteunen. In hoeverre u van onze ondersteuning gebruik maakt bepaalt u zelf. Het uitgangspunt is, dat u aan het eind weer op eigen benen staat.

Fase 3 – Wij staan achter u!

De laatste fase: Uw schulden zijn opgelost en u bent financieel en mentaal weer in staat om uw financiële zaken zelf te regelen. Maar weet wel; wij blijven altijd achter u staan wanneer u daar behoefte aan heeft!

Tot slot…

Bij Cortdaed geloven we in een model waar schuldbemiddeling en budgetcoaching hand in hand gaan. Een dergelijk traject duurt meestal 36 tot 60 maanden. Ondanks het feit, dat de leefbaarheid, menselijkheid en waardigheid bij ons hoog in het vaandel staan, moet u zich voorbereiden op een pittige tijd. Het is nu eenmaal een feit dat uw schulden er zijn en die moeten worden betaald. Dat kunnen wij ook niet voor u veranderen. Wel kunnen we de hoogte vaak wat matigen, krijgen we kosten kwijtgescholden en kunnen we in ieder geval de ruimte en de rust creëren om alles binnen een redelijke termijn opgelost te krijgen. Vooral die rust zal u veel van de verloren levensvreugde terugbrengen, voor ons is dit dan ook het belangrijkste doel.