Verantwoordelijke

Op de eerste plaats: de verantwoordelijkheid voor schuldenproblematiek ligt bij de schuldenaar. Wat er ook gebeurd is, hij is en blijft zelf verantwoordelijk.
Vanuit uw maatschappelijke verantwoordelijkheid zult u toch ook het belang inzien om uw medewerkers te helpen drempels te overwinnen, de drempel om de situatie bespreekbaar te maken, de drempel om hulp te zoeken, de drempel om over te gaan tot actie, saneren in uitgaven, budgetteren. Het is echt heel moeilijk voor mensen omdat ze gewoon bang zijn voor wat er om de hoek loert als het allemaal zo ver is, dat er een budgetbeheerder, een bewindvoerder of een schuldhulpverlener tegenover ze zit.

Cortdaed biedt u handvatten om die drempels voor uw mensen te slechten. Een samenwerking aangaan met Cortdaed levert u wel wat op: Cortdaed neemt uw medewerkers op de salarisadministratie en de afdeling personeelszaken een hoop werk uit handen, uw medewerkers gaan weer goed functioneren, dat wilt u toch ook?
Samen maken we een plan op maat om de medewerkers te activeren Cortdaed in te schakelen vóór er loonbeslag wordt gelegd.
Als het voor uw onderneming passend is, kunnen we er ook voor zorgen, dat medewerkers beter leren omgaan met geld. We hebben daarvoor een workshop die snel en flexibel in te zetten is. Maar we hebben ook adviseurs die spreekuur kunnen houden op uw kantoor en dan dieper in kunnen gaan op zaken die uw medewerkers zorgen baren of hen onduidelijk zijn.