www.blatadvocaten.nl – 030-698 20 30

Blat Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor gevestigd in Zeist.

Cortdaed heeft een nauwe samenwerking met Blat Advocaten om cliënten bij te staan wanneer er sprake is van juridische procedures.

Denkt u hierbij voornamelijk aan: familierecht, sociaalrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht en WSNP.

Blat Advocaten accepteert cliënten van Cortdaed middels gefinancierde rechtshulp. Is uw inkomen te hoog om aanspraak te maken op gefinancierde rechtshulp, dan kunt u gebruik maken van een speciale tariefstelling voor Cortdaed’s cliënten.

www.hoksbergenadvocatuur.nl – 038-850 41 61

Hoksbergen Advocatuur is een landelijk werkend advocatenkantoor gevestigd in Zwolle.

Cortdaed heeft een nauwe samenwerking met Hoksbergen Advocatuur om cliënten bij te staan wanneer er sprake is van juridische procedures.

Denkt u hierbij voornamelijk aan: ondernemingsrecht, contractrecht, arbeidsrecht, erfrecht en WSNP.

Hoksbergen Advocatuur accepteert cliënten van Cortdaed middels gefinancierde rechtshulp. Is uw inkomen te hoog om aanspraak te maken op gefinancierde rechtshulp, dan kunt u gebruik maken van een speciale tariefstelling voor Cortdaed cliënten.

www.mulderijbedrijfsjuristen.nl – 0341-844 648

Mulderij Bedrijfsjuristen is een juristenkantoor dat zich met name gespecialiseerd heeft in incassoprocedures.

De samenwerking tussen Mulderij Bedrijfsjuristen en Cortdaed is dan ook tweeledig. Aan de ene kant werken wij samen om ondeugdelijke incassoprocedures die gevoerd worden tegen cliënten van Cortdaed gezamenlijk het hoofd te bieden.

Aan de andere kant gebeurt het ook, dat het onbetaald krijgen van rekeningen, met name bij onze zakelijke cliënten, een oorzaak is van de financiële problematiek. In samenwerking met Mulderij Bedrijfsjuristen kunnen incassoprocedures namens cliënten worden gevoerd.

Mulderij Bedrijfsjuristen accepteert geen cliënten middels gefinancierde rechtsbijstand. Wel kunt u als cliënt van Cortdaed gebruik maken van een gereduceerd tarief.

www.deworkaholics.nl – 078 – 842 25 14

In de meeste gevallen ligt de oplossing van een schuldenprobleem bij de verwerving van (voldoende) inkomen.

Cortdaed heeft een goede samenwerking met Workaholics. Workaholics is een re-integratiebureau dat cliënten van Cortdaed ondersteunt bij het vinden van een nieuwe baan als zij daar ondersteuning bij behoeven.